Virtuele Maagband Drenthe
Wanneer verliezen winst oplevert!

Ook 100% gemotiveerd om je gewicht los te laten?

Anneke Hooijer Hypnose Praktijk en NLP Coaching
Witteveen 16G                                  Kvk  65251504 
7963RC Ruinen http://www.hypnose-trance.nl
06 50 97 80 89

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose... 

is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”... 

een écht werkende maagband te installeren met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

De virtuele maagband.

Wil jij ook gemakkelijker bewegen en meer energie?

De virtuele maagband is het meest revolutionaire en effectiefste afslanksysteem. Zonder dat uithongeren van je lichaam, zonder het tellen van calorieën, niet intensief te sporten, zonder het slikken van afvalpillen of een speciaal dieet.

Met “een operatie onder hypnose” wordt een écht werkende maagband geïnstalleerd om af te slanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

De grondlegger in 2009 is de Engelse Sheila Granger (www.sheilagranger.com). Dit programma is door haar ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger. Want waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen.

Je weet dat dit een denkbeeldige operatie is. 

Maar jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! 

Uit experimentele onderzoeken blijkt dat schijnoperaties en placebo medicijnen vaak net zo effectief zijn als werkelijke operaties en farmaceutische medicijnen.

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder narcose en littekens.

In de praktijk, met een echte operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes)

De kosten van een chirurgische ingreep (operatie en 1 ligdag) liggen rond de 8000euro. Daarbij komen dan nog de kosten voor verpleegkundigen, diëtisten, fysiotherapie, jarenlang geneesmiddelengebruik en na-traject. 

Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 6 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 toegestuurd die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen. In de tweede sessie gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak/oorzaken.

Zes weken lang krijg je van mij een ondersteunend document toegestuurd. Daarin vind je tips en handreikingen en weet je je 100% ondersteund in je weg naar vrijheid en afvallen.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

Sabotage stoppen

Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden

Je lichaam tot een vetverbrandingsmachine maken

Vetverbranding van het lichaam verhogen

Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)

Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen

Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren

Je langzamer doen eten en sneller met eten stoppen

Je slechte gewoontes verwijderen

Een positief zelfbeeld programmeren

Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen

Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Iedere dag, op ieder moment voel jij je sterker, energieker en gezonder.


De virtuele maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan?

Tarieven

Ben jij 100% gemotiveerd om je problemen los te laten en te laten gaan? Maak dan een afspraak en start met het oplossen daarvan